Interior inspiration: Purple wall

Det beste som hendte meg i 2015 var at jeg flyttet inn i min egen leilighet for første gang. Å ha mulighet til å innrede helt på egen hånd og la sin egen kreativitet få fullt spillerom var en utrolig spennende oppgave. Jeg er over middels interessert i interiør og hele prossesen ble derfor planlagt ned til minste detalj, noe som jeg mener er essensielt dersom man ønsker et gjennomført resultat.

Det første jeg bestemte meg for var å male en kontrastfarge på veggen i stuen. Lilla er favorittfargen min, så valget om farge var ikke akkurat vanskelig. Det er en vanlig å tenke at mørke farger forminsker romfølelsen, og motsatt; at lyse farger forstørrer romfølelsen. Imidlertid er ikke dette alltid tilfellet. Leiligheten min på 43 kvadratmeter virker faktisk mye større nå etter at den lilla veggen kom på plass, i motsetning til tidligere da alle veggene i leiligheten hvite. Med en kontrastvegg får rommet mye større dybde og dermed virker det mye større. Dessuten tilfører man hjemmet sitt personlighet og karakter, noe som jeg syns er veldig viktig.

Fargen på min litt dristige, lilla vegg heter Kurtise og er fra Jotun Lady.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s