Fredagsrutiner

 ♥ Glamorøs fredag 

Endelig var fredagen her! Fredag har jeg alltid sett på som ukens beste dag (selv om jeg ironisk nok også liker mandager veldig godt). Innvielsen til helgen fortjener litt ekstra glamour. Finn frem finstasen, enten et pent skjørt, en ekstra fin bluse eller høyhælte sko. Hvorfor har det blitt en norm at man alltid skal spare finstasen til en og annen sjelden anledning? Ser man til de italienske og franske kvinnene er de mye flinkere til å pynte seg til hverdags. De er ikke redde for å kjøre på med høyhælte sko og en knallrød leppestift på en helt vanlig hverdag. Føler man seg ekstra fin, blir dagen deretter.

Jeg slår derfor et slag i bordet for glamorøs fredag (inspirert av Glamourbibliotekaren). Det kan gjøres på den helt enkle måten ved noen spray med yndlingsparfymen eller en leppestift i en frisk og fin farge. Hva med å smykke seg med de dyre øredobbene som ligger underst i smykkeskrinet (som for øvrig blir brukt alt for lite)?

Fredag er dagen for ekstra glamour.

I tråd med denne tankegangen starter jeg alltid helgen med å vaske leiligheten. En nyvasket leiligheten er den beste måten å innvie helgen på. I kombinasjon med en frisk blomsterbukett blir det rett og slett perfeksjon.

Ha en fin fredag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s