5 steg til en god start på dagen

Jeg er et morgenmenneske. Morgenen er faktisk den tiden på dagen jeg liker best. En perfekt morgen inneholder vakker soloppgang, en god frokost, tente lys, nytraktet kaffe eller en kopp rykende varm te, ferske aviser og God Morgen Norge rullende på tv-skjermen. Det er imidlertid ikke alltid like lett å komme seg opp. Spesielt nå i mørketiden kan det være utrolig tungt, så her kommer noen tips til hvordan man kan starte dagen best mulig.

1. Mål opp kaffe og gjør klar kaffetrakteren kvelden før 

Selv om det ikke tar all verdens tid å måle opp kaffe er dette tipset faktisk utrolig tidsbesparende. Når morgenen kommer er det bare å trykke på en knapp og vips! Nytraktet kaffe klar på null komma niks.

2. Planlegg dagens antrekk i forveien

Før jeg går og legger meg, pleier jeg alltid å legge frem morgendagens antrekk. Da slipper jeg å ta stilling til det evige spørsmålet om hva jeg skal ha på meg når klokken tikker og jeg har dårlig tid om morgenen.

3. Stå opp én time tidligere

En god morgen er for meg synonymt med en avslappende morgen der jeg rekker å drikke kaffe, lese avisen og lage meg en god frokost. Jeg verdsetter morgenstunden utrolig høyt, og pleier ofte å stå opp to timer før jeg må avgårde på skole og jobb. Den éne ekstra timen er gull verdt og kommer til å gjøre morgenen så utrolig mye bedre.

4. Re opp sengen 

Dette høres kanskje rart ut, men å re opp sengen om morgenen gir meg en mestringsfølelse som jeg tar med videre utover dagen. I tillegg er det veldig hyggelig å komme hjem til en oppredd seng.

5. Drikk et glass med varmt vann og sitron 

Sitron virker utrolig friskt og oppkvikkende om morgenen. Ikke nok med det, helseeffektene av denne drikken er utallige. Huffington Post lister opp mange av dem i denne artikkelen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s