Un soir chez moi

DSC04182 (1)DSC04178DSC04172DSC04186

 ♦ Mandag og en ny uke står for tur ♦

Dagen startet grytidlig med forelesning kl 8 og etter en lang dag på skolen var det deilig å komme hjem. Ute blir det fortsatt fort mørkt, selv om dagene sakte men sikkert blir litt lysere, så da gjelder det å tenne lys og gjøre det lunt og koselig inne.

Mine fairylights er jeg så glad i og skaper en utrolig hyggelig stemning. De er fra Electric Crowns og er kjøpt på Etsy. Kubbelysene er LED-lys fra Ikea, noe som er helt genialt da de ikke er brannfarlige men allikevel ser de helt ekte ut.  Både fairylights-ene og kubbelysene er batteridrevet og koster veldig lite. Et lite studenttips fra meg.

Nyt mandagskvelden!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s