Christmas Decoration

DSC04038DSC04036DSC04035DSC04043

Andre søndag i advent!

I dag vil jeg dele litt mer julepynt på bloggen. Å gjøre stas på høytider syns jeg  er veldig viktig. Det kan være alt fra å henge opp en julekrans på ytterdøren, sette frem en adventsstake i kjøkkenvinduet, julestjerne i vinduet, lysslynge på balkongen, etc. Nå er det allerede 6. desember og jeg mener at julepynt nå er på sin fulle plass.

Da jeg bodde i Paris var nesten ingen som pyntet til jul hjemme. Et fåtall hadde et grønt, glitrende juletre hjemme i stuen slik som tradisjonen er her hjemme. Dessuten var det ingen adventsstaker som lyste opp vinduene i de tusen hjem. Det syntes jeg var  litt trist, og derfor setter jeg nå ekstra stor pris på hvordan vi nordmenn pynter til jul. Vi er rause med lysgirlander og adventsstaker, noe som bokstavelig talt lyser opp den mørke og dystre årstiden vi befinner oss i.

Noe av det hyggeligste jeg vet om i desember er å gå tur ute i mørket og beundre alle de fine lysdekorasjonene som finnes. Ikke er jeg en stor fan av blinkende lys i alskens farger, det være grønt, blått, gult eller rødt, à la amerikansk julepynting, men uansett er det tanken som teller.

Julepynt trenger ikke å være komplisert, omfattende eller dyrt. Mitt mantra er at det enkle alltid er det beste. Særlig på studentbudsjett må jeg være selektiv, men fortvil ikke! På Nille har de alltid mye fin og rimelig julepynt. På sølvfatet mitt har jeg dandert en jule-«ensemble» bestående av kongler med snø og sølvkuler, begge fra Nille.

I vinduet har jeg stående to reinsdyr, som jeg fant på Kremmerhuset, samt to juletrær; ett hvitt i keramikk (også fra Kremmerhuset), og ett i glass fra Tilbords.

Nille og Kremmerhuset er alltid mine go-to. 

Pynt i vei og gjør stas på desember!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s