PiP Tea Party

DSC03692DSC03696DSC03678

 Tea for one, please ♣ 

Når Bergen viser seg fra sin beste side og tilbyr en nydelig, solfylt lørdag må man bare komme seg ut og nyte været. Dagen som egentlig var satt av til lekselesing ble derfor brukt til en aldri så liten bytur. Jeg kom ikke tomhendt hjem for å si det slik.

På Galleriet har det kommet en lekker, ny interiørbutikk, Soria Moria, og jeg er forelsket i hele butikken! Når så utrolig mye fint er samlet under ett tak er det stor fare for at lommeboken blir slunken. En ny tekanne fra PiP Studio fanget min oppmerksomhet, ropte på meg og ble til slutt med meg hjem. Den passer perfekt til den lille Pip-samlingen jeg har fra før.

Tekannen er så fin at den selvsagt har fått sin egen hylle å stå på. Det fortjener den!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s