Fasjonabel fredag

DSC02463♥ God helg ♥

Ukens fredagskjole er en Jaquardvevd kjole fra H&M, som jeg forelsket meg i ved første blikk. Jeg har funnet så mange skatter på H&M opp gjennom årene. Kvaliteten på klærne deres mener jeg er veldig god, så lenge man er selektiv og ser på hvilke stoffer plagget er laget av. Skånsom vask er i tillegg essensielt for å forlenge levetiden på klærne.

Tips #1 når det kommer til shopping: Studer vaskelappen og stoff-beskrivelsen! Unngå plagg som består av en stor andel acryl. De blir veldig raskt nuppete. Jeg pleier alltid å «teste» stoffet når jeg ser på klær. Ta en del av stoffet og klem til. Hvis stoffet blir veldig rynkete, lar jeg være å kjøpe plagget.

Tips #2: For å bevare klærne best mulig, vask dem skånsomt. Jeg bruker alltid finvask-programmet på 30 grader. Bruk vaskeposer slik at klærne blir mindre utsatt for friksjon. Milo er et supert vaskemiddel, og er ikke bare forbeholdt ull og silke.

Følger du disse to tipsene, er du garantert at klærne dine holder seg fine lenge, og du unngår bom-kjøp.

Her er link til kjolen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s