Apartment Tour: Part 2

DSC02156

En ny visning står for tur. I dag er temaet kjøkken- og spiseavdelingen.
DSC02131Det første jeg gjorde på kjøkkenet var å montere krystallknotter på alle skuffer og skap. Et godt tips til små leiligheter er å få inn så mange speil som mulig. Det gir en imponerende effekt av økt romfølelse. Et eksempel kan være å montere speil over kjøkkenbenken, slik som jeg har gjort. DSC02145Lyset reflekteres av speilet og skaper en illusjon av romslighet. DSC02164Kjøkkenbordet domineres av en stor bukett med peoner, som blomstrer i all sin prakt. DSC02136DSC02157Siden kjøkkenet har begrenset med skapplass, fikk jeg montert en seksjon med Kallax-hyller fra Ikea. Jeg satte på krystallknotter for å integrere hyllene sammen med kjøkkeninnredningen. Voilà! På én-to-tre ble kjøkkenet betydelig utvidet.DSC02143DSC02128Med enkle grep kan en liten leilighet virke vesentlig større. Alt handler om valg av farger og materialer. Speil og kontrastfarger er viktige stikkord.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s