Apartment Tour: Part 1

DSC02124

God søndag!

Endelig kan jeg vise bilder av leiligheten min, som jeg har snakket så mye om.  Velkommen inn!

DSC02119I stuen har jeg valgt en hvit sofa som en kontrast til den lilla veggen. For å bryte opp temaet lilla og hvitt, har jeg noen lime-fargede kompenenter.DSC02090DSC02100De sølvfargede paljettputene fant jeg på Etsy.
DSC02094Et sølvfat er utrolig dekorativt på stuebordet.DSC02104Tv-benken er noe så enkelt som en Kallax-hylle fra Ikea, som har blitt «glammet» opp med krystallknotter.DSC02115Den fineste dekoren: En bukett av lilla hortensiaer! Disse vil alltid finnes i mitt hjem.DSC02106DSC02098En deilig uteplass til å nyte morgenkaffen.DSC02097Avslutter dette innlegget med et bilde av Bergens vakre natur, som for øvrig er utsikten jeg nyter fra balkongen.

2 thoughts on “Apartment Tour: Part 1

  1. For en glamorøs stue! Den hvite skinnsofaen er jo bare helt fabelaktig! Gleder meg til å komme på besøk og kose meg her sammen med deg. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s