Franske fristelser på Pascals konditori

IMG_4324Hvordan tilføre luksus i hverdagen? Svaret er helt enkelt et eksklusivt måltid av franske fristelser på konditori. Så deilige dekadente at du drømmer deg helt bort til Paris.

På Pascals konditori i Henrik Ibsens gate blir heldigvis ikke reisen til Paris like lang. I vinduet står et lekkert utvalg av kaker og terter som roper om oppmerksomheten din. Kaken som fristet meg mest var «Hvit drøm», en dessertkake av vanilje-sjokolademousse med pasjonsfruktgelé og bringebærkompott på mandelbunn. Navnet innfridde til forventningene; det var virkelig en drøm av kake. Smakene var perfekt balanserte. Kombinasjonen av hvit sjokolade med bringebær og pasjonsfrukt forhindret at kaken ble for søt. Det søte og fruktige komplementerte hverandre til perfeksjon. Très très bien, Pascal!

De berømte makronene til Pascal måtte også smakes på. Franske makroner med bringebær, lys sjokolade og vanilje ble nytt og fortært. De var selvsagt gode, men en anelse for søte. Det skal sies at Oslos makronmester vil etter min mening alltid være Sebastien Bruno. Vaniljemakronene hans er rett i slett euforiske!

Alt i alt, Pascal innfrir som alltid men makronene får ikke toppkarakter fra meg. Når man betaler så mye for opplevelsen forventer jeg perfeksjon i alle ledd. Jeg vil likevel absolutt anbefale et besøk hos Pascal for alle som vil krydre hverdagen med luksus og glamour à la français.

Karakter: 🍰🍰🍰🍰🍰


Pascals konditori

Henrik Ibsens gate 36, Oslo


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s