Diorskin Nude Air Serum Foundation

HELLO


NUDE HEALTHY GLOW ULTRA-FLUID SERUM FOUNDATION.


Nå som det er sommer ønsker vel alle en frisk og glødende hud uten minimale anstrengelser? Her er er liten skjønnhetshemmelighet for å oppnå nettopp dèt.

Diorskin Nude Air Serum Foundation er en fjærlett, ultra-flytende foundation som smelter rett inn i huden. Den fungerer som et serum og legger seg som en usynlig hinne på huden. Resultatet er en perfekt nude look. Foundationen er ikke veldig dekkende, men forsterker hudens naturlige glød slik at den skinner gjennom.

Applikatoren er utformet som en hendig dråpeteller, som gjør påføringen lett som en lek. Det er ikke mange dråper som skal til for å oppnå den glødende sommer-looken. Jeg foretrekker å bare bruke fingrene fremfor en foundation-kost. Det gir et enda mer naturlig resultat, og i tillegg vil ikke produktet forsvinne inn i kosten. I og med at dette er en dyr foundation er det faktisk et viktig poeng.

Nude Air Serum Foundation inneholder solfaktor 25, noe som gjør den enda mer attraktiv. Husk å alltid bruke solfaktor, sommer som vinter.

Dette er virkelig en fantastisk foundation! Selv jeg som ikke er spesielt begeistret for foundationer elsker dette produktet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s