Hotel Secrets: Art Deco Imperial Hotel Prague

Etter å ha sett den siste sesongen av Hotellenes Hemmeligheter på NRK har jeg latt meg inspirere av de mange fantastiske hotellene som finnes verden over. I serien utforsker Richard E. Grant verdens mest luksuriøse hoteller, og seerne får bli med bak fasaden. Et hotell som lenge har vært på min «bucket list» er Art Deco Imperial Hotel i Praha. Hotellet ble bygget i 1913 og totalrenovert i 2007. Dette historiske femstjerners luksushotellet er det mest elegante i Praha. 1580712_88_z1580712_89_z

Det gjennomførte Art Deco-interiøret gjør dette hotellet helt unikt. Innredningen er utsmykket med flotte mosaikker og historiske håndmalte fliser. De 86 rommene har imponerende designdetaljer som antikke badekar, marmorbad og grandiøse senger.1580712_91_z1580712_94_zEtt opphold på Art Deco Imperial er som en tidsreise tilbake til 1920-tallet pomp og prakt. 1580712_116_zHotellets hovedattraksjon er den legendariske Cafe Imperial, som ble flittig frekventert av ingen ringere enn Franz Kafka! Kaféen er et mesterverk med vegger av orginale Art Nouveau-fliser, mosaikktak og dekorative søyler. I tillegg kan hotellet skilte med en storslagen mosaikktrapp. 1580712_86_zBilder fra hotels.com


Art Deco Imperial Hotel kan enkelt bookes gjennom Hotels.com.

Hent Rabblerabbater til Hotels.com: Hotels Rabattkode.

Rabbles hjemmeside kan besøkes her for enda flere fristende rabatter.

Bon voyage!


Innlegg i samarbeid med Rabble.no

One thought on “Hotel Secrets: Art Deco Imperial Hotel Prague

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s