Fasjonabel fredag

DSC01816

Velkommen til nok en fasjonabel fredag!

Helt siden Coco Chanel lanserte sin nautiske kolleksjon i 1917 har striper vært et fast innslag i moteverdenen. Det hele startet på 1800-tallet da den stripete skjorten ble den offisielle uniformen til seilerne i Bretagne. Utover 1920-tallet ble striper imidlertid synonymt med overklassen som ferierte langs den franske rivieraen.

Jeg går aldri lei av de klassiske stripene. Denne stripete kjolen med høyhalset krage er den ultimate hverdagskjolen. Striper gir raskt assosiasjoner til sol og sommer så den passer perfekt på en solskinnsdag i juni. For å tilføre den ekstra glamourfaktoren à la den franske riviera er røde lepper alt som trengs.

Her er link til kjolen.

One thought on “Fasjonabel fredag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s