Sometimes I wished I lived in the 50s…

b183781c7f0517e5bc917b624ece5847

God pinse! Håper høytidsdagene gir rom for kos og avslapning, og en solid dose sol! (Her bøtter det ned dessverre..)

Av og til kunne jeg ønske jeg levde i gamle dager. En verden uten internett og sosiale medier. En verden der kommunikasjon bestod av møter ansikt til ansikt og håndskrevne brev. Tiden gikk kanskje litt saktere. Man levde litt mer i nuet enn det man gjør i dag. I tillegg ville jeg gjerne kledd meg i hatt og hansker hver dag, slik som frøkenen på bildet over.

Noen ganger kunne jeg virkelig ønske jeg levde 1950-tallet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s