Neglelakk til bunad: Essie Sugar Daddy

DSC01070

For å gjøre neglene mine klare til 17. mai bestilte jeg en ny Essie-neglelakk fra Blush, som dumpet ned i postkassen akkurat i tide til den store dagen. Røde negler syns jeg ikke passer så godt til bunad, så valget falt derfor på fargen Sugar Daddy, som er en nøytral lys rosa neglelakk.

IMG_4218Høydepunktet hver 17. mai er definitivt å bruke bunad! Jeg syns det peneste er å holde tilbehøret helt enkelt, ettersom bunaden er så vakker i seg selv. Det vil si naturlige og velstelte negler, litt maskara og røde lepper.
DSC01079Neglelakken Sugar Daddy er ikke veldig dekkende. Her har jeg brukt tre lag, og fortsatt er lakken ganske transparent. Denne vil passe utmerket til fransk manikyr. Overraskende nok likte jeg fargen veldig godt! Med Sugar Daddy på fingrene ble 17. mai antrekket komplett. Neglene mine ble velstelte og glansfulle, akkurat som de burde være på nasjonaldagen. DSC01094Sugar Daddy: a sweet pink, perfect for a french manicure 


Som Rabble-ambassadør vil jeg tipse om neglelakk-rabattene hos Blush. Her finner du en rekke neglelakker, blant annet Essie – min nummer 1 favoritt – til nedsatte priser.

Her finner du Rabble-rabattene.

Nettsiden til Rabble finner du her: En samlingsplass for smartere shopping, inspirasjon, kampanjer og rabattkoder på nettet.


Innlegg i samarbeid med rabble.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s