Make-up Monday: Lancôme Shine Lover

55b71a2d6e35d2fa8415737a17847462

Velkommen til Make-up Monday!

Lancôme lanserte denne våren en ny leppestift-serie; Lancôme Shine Lover. Det er den første leppestiften til Lancôme med balm-konsistens og minner veldig om Coco Shine-serien, som jeg har skrevet om før. Den smelter på leppene, og gir masse fukt og glans i opptil 8 timer. Påføringen gjør man helt enkelt uten speil, så den egner seg supert de dagene man er på farten. Jeg elsker kombinasjonen av leppestift og lipgloss. Av og til kan leppestift være et ork, så for slike dager er dette multiproduktet redningen.

Lancôme Shine Lover består av 15 forskjellige farger der nyansene går fra rosa og rødt til korall og plomme. Noe for enhver smak, med andre ord. Jeg har testet ut #120 Oh My Rouge, som gir kirsebærrøde lepper fulle av glans.

Lancome Shine Lover-2Denne likte jeg faktisk like godt som Chanels Coco Shine. Et veldig godt produkt som definitivt kan anbefales!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s