The Little Dictionary of Fashion: Individuality

b9df878bceb506de4edbc7346f1714efDet er igjen tid for Christian Dior’s mote-gullkorn. For bokstaven «i»  har jeg valgt å skrive om individualitet. I dagens masseproduserte samfunn er individualitet, etter min mening, en mangelvare. Nesten alle går med de samme klærne og de samme veskene. Jeg syns derfor det er viktig å finne sin egen personlige signaturstil.


Individuality: Until the time we are converted into robots – and I hope this time will never come – individuality will be always one of the conditions of real elegance.

Even if you cannot always have your clothes made to measure, try to find the ready-mades that exactly fit your presonality.

In this period of mass production you may always find in the great variety of what is offered to you, something that is really your type. Try to understand well what is your personality and never forget that individuality does not mean eccentricity.

No elegant woman follows fashion slavishly. If a particular new line does not suit you, then ignore it. There is no one line each new season, there are many lines – and it is up to you to exercise your own good taste in choosing the ones that are best for you.

– Christian Dior


Konklusjonen er altså at ikke alle trenger å følge moten slavisk! Mote og stil har egentlig ikke så mye med hverandre å gjøre. Vær vågal å ikke la motebilde være det som avgjør hvilke klær du går med.

e9a045a604d6e525ae054200efe9666c
                                                      Credit: Travellingfashionsandwich

2 thoughts on “The Little Dictionary of Fashion: Individuality

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s