Make-up Monday

e125b34e2e2e5d765a6a5404b98a8b17God mandagsmorgen! Dagen starter med et smil, i samme stil som Myrna Hansen (Miss USA i 1953) på bildet over.

 I dag er det Make-up Monday og produktet jeg skal skrive om er ingen ringere enn Laura Mercier Tinted Moisturizer

'no makeup' makeup

Jeg har sittet utallige timer i Youtubes sminkeguru-univers, og Laura Mercier Tinted Moisturizer ser ut til å være en storfavoritt hos sminkeguruene. Jeg bestemte meg derfor for å teste den ut selv.

Laura Mercier Tinted Moisturizer er en fuktighetsgivende krem med lett dekkevne; altså både en fuktighetskrem og foundation i ett. Den gir et veldig naturlig resultat, og en perfekt «no make-up» look. Dette produktet passer utmerket om sommeren der man gjerne vil ha noe lettere og mer naturlig sminke. Den jevner perfekt ut hudtonen og fremhever den naturlige gløden. Jeg ble faktisk overrasket over hvor frisk og glødende huden min ble! Aldri har jeg sett huden min så naturlig, men likevel så feilfri. Sminkemagi!

Én ting å trekke frem er at den ikke dekker like godt som en foundation. Jeg måtte derfor supplere med litt concealer her og der, for å dekke mørke ringer under øynene og urenheter. Med concealer ble resultatet helt perfekt. Ett tips er å blande kremen ut med litt foundation. Da blir den litt mer dekkende, men ikke like tung å ha på som en foundation.

Laura Mercier Tinted Moisturizer finnes i flere varianter. Min favoritt er den oljefrie typen, ettersom jeg har kombinert hud som lett blir oljete. Et stort pluss er at alle kremene har solfaktor 20, noe som gjør den enda mer egnet til sommeren. På den andre siden trekker prisen litt ned. Dette er et dyrt produkt, men samtidig får man mye igjen for pengene.

Laura Mercier føres hos Gimle Parfymeri i Oslo, og kan ellers kjøpes på nettet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s