Lipstick Loveliness

dsc00890


I believe in manicures. I believe in overdressing. I believe in primping at leisure and wearing lipstick. I believe in pink. I believe happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day, and… I believe in miracles.

– Audrey Hepburn


# 1 glamourtips: Bruk leppestift hver eneste dag!

Korallfargede lepper er nydelig til våren, og blir bare enda finere til solkysset hud. Her har jeg brukt Chanel Rouge Coco i fargen 412 Téhéran. Den er enestående! Med sin silkemyke, kremete konsistens og sin luksuriøse forpakningen er den alle kvinners essensielle følgesvenn. Denne leppestiften har iallefall sikret seg en fast plass i vesken min i månedene fremover.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s