Make-up Monday

beautyGod mandag og velkommen til en ny uke!

Make-up Monday er en ny bloggserie der jeg skal skrive om forskjellige sminkeprodukter. Sminke er noe jeg virkelig elsker fordi det kan utføre de største mirakler, i tillegg til å gi en stor selvtillits-boost.

I denne ukens Make-up Monday presenterer jeg fire produkter som er blant mine vårfavoritter.Hollywood glamour

1. Max Factor Creme Puff Pressed Powder 

Dette kompaktpudderet ble lansert allerede i 1953, og ble raskt et ettertraktet produkt blant Hollywoods filmstjerner. Creme Puff er pudderet som gir et perfekt, feilfritt resultat og matter huden uten å virke kakete. I tillegg lukter pudderet spesielt godt, en lukt tatt rett ut fra 1950-tallet. Creme Puff har vært på markedet i over 60 år og er en klassiker i sminkepungen! Kan kjøpes hos nettbutikken Eleven her.

2. Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Den ultimate lipglossen som gir perfekte glansfulle lepper. En påføring varer i mange timer. Det aller beste er at håret ikke fester seg i lipglossen. Clarins Lip Perfector er et absolutt must-have nå som sommeren er på vei. Her kan du kjøpe vidunderet.

3. Max Factor False Lash Effect Mascara

Denne maskaraen har jeg brukt slavisk i mange år, og det er en grunn til det. Ofte får jeg spørsmål om jeg bruker løsvipper, men svaret er helt enkelt: Max Factors False Lash Effect Mascara! Kjøp den hos Bangerhead her.

4. Elizabeth Arden Matte Lipstick – Coral Crush

Korallfargede lepper er nydelig om våren, og passer spesielt godt til solbrun hud. Den røde leppestiften må herved vike for Elizabeth Ardens korallfargede, matte leppestift i fargen Coral Crush. Kan kjøpes her.


Rabble tilbyr en rekke rabattkoder til de beste nettbutikkene, og er verdt å sjekke ut.

Hent rabblerabatter for Eleven her og for Bangerhead her.


Innlegg i samarbeid med rabble.no

2 thoughts on “Make-up Monday

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s