10 everyday luxuries

12

Luksus i hverdagen er jeg sterk tilhenger av. Det kan være alt fra et deilig skumbad midt i uken, spise middag på finserviset en helt vanlig mandag eller en daglig dose sjokolade i form av en eksklusiv sjokoladetrøffel. Små ting, som kanskje kan virke i overkant ekstravagante, bringer til gjengjeld mye glede i hverdagen.

Fordi alle fortjener luksus i hverdagen har jeg listet opp 10 pompøse hverdagsgleder.

1. Lady Carlyle tekopp fra Royal Albert 

Royal Albert har røtter tilbake til 1896, og har levert porselensservise til det britiske kongehuset i over ett århundre. Royal Albert er mest kjent for sine romantiske og feminine tekopper med blomstermotiv i duse pastellfarger. Tekoppen i Lady Carlyle-serien har overdådige mønstre og gullbelagte kanter, og gir en eksklusiv teopplevelse hentet rett fra en erkebritisk Afternoon Tea.

2. Hot Cinnamon Tea fra Harney & Sons 

Harney & Sons er en amerikansk prisvinnende teprodusent, som har et bredt utvalg i alle typer te. Fra hvit, grønn og sort te, til oolong, rooibos, frukt og urter, selvsagt i den ypperste kvalitet. Jeg kan virkelig anbefale kanel-teen, som er helt vidunderlig! I tillegg kommer den i en lekker forpakning som pynter opp på kjøkkenbenken.

3. Durance puteparfyme

Mitt faste ritual før jeg legger meg er å spraye puten min med puteparfyme fra Durance. Durance er en fransk parfymeprodusent, lokalisert i selve parfymehovedstaden Grasse i Provence. Duften «Cotton Flower» er min favoritt, men det finnes en hel rekke andre goddufter. Puteparfyme roer kroppen og gir visstnok bedre søvn. Det viktigste for meg er imidlertid den sublime følelsen av å falle i søvn midt i en blomstereng i Provence.

4. Voluspa duftelys

Disse lysene både dufter henrivende, og er dekorative i interiøret. Voluspas duftelys finnes i mange forskjellige størrelser, der den minste størrelsen har en helt overkommelig pris. Her er det mye luksus for pengene!

5. Durance duftdiffuser 

Skjem deg selv bort med en duftdiffuser som konstant sprer god duft i hjemmet! Ingenting er som å komme hjem etter en lang dag for så å stige inn i sitt velduftende krypinn. Det er iallefall noe jeg setter stor pris på. Durance sine duftdiffusere kan absolutt anbefales!

6. Durance romparfyme 

Godlukt får jeg aldri nok av! Jeg har alltid en romparfyme stående på badet, som oftest fra Durance. Min favoritt er roseparfymen.

7. Lavender Foaming Bath fra L’Occitane 

L’Occitane sitt badeskum må oppleves! To spiseskjeer er alt som skal til for å lage det mest eteriske skumbadet. Dette produktet er veldig drøy i bruk. Neste gang kroppen verker etter en lang arbeidsdag er det bare å senke seg ned i L’Occitanes lavendelskum.

8. Godiva sjokoladetrøfler 

Godiva har verdens beste sjokolade (med Freia på en sterk andreplass)! I Norge selges dessverre Godiva kun i taxfree-butikker. Sjokoladetrøflene til Godiva vil få enhvers smaksløker til å gå løpsk. De er myke som smør, med en rik og intens kakaosmak. Hverken for søt eller for bitter. Rett og slett perfeksjon. Dette er hverdagsluksus på sitt beste!

9. Franske makroner 

Franske makroner er definitivt det beste jeg vet. De skal være sprø utenpå med et seigt og mykt indre. Hvis jeg føler meg ekstravagant tar jeg turen innom Sebastien Bruno i Oslo og kjøper franske makroner til det svir i lommeboken. Min favoritt er hvit sjokolade med bourboun-vanilje.

10. Hvite roser 

Hvite roser lyser opp et helt rom med sin eleganse og enkelhet. En stor bukett med hvite roser er den enkleste måten å spre glede på i hjemmet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s