Beauty Secrets: Garnier Miracle Sleeping Cream

COFFEE-3Hva er hemmeligheten til vakker hud? Svaret er heldigvis ganske enkelt. Nok søvn!

I Asia finnes begrepet Golden Time; den optimale tiden av døgnet for søvn, som er mellom kl 23 og kl 2 om natten. Om natten fornyer hudcellene seg og reparerer de skadene som er skjedd i løpet av dagen, med tanke på sol, forurensing og andre ytre på virkninger. Det sies faktisk at søvn er det mest effektive skjønnhetsserum.

Den nye nattkremen til Garnier, Miracle Sleeping Cream, er inspirert av asiatiske nattkremer og har en innovativ og spennende tekstur. Kremen inneholder 7 aktive ingredienser som lover en raskere fornyelse av hudcellene mens vi sover. I tillegg hydrerer den huden og bekjemper tegn til trøtthet og aldring. Miracle Sleeping Cream garanterer synlige resultater etter allerede første morgen! Huden skal visstnok se mer uthvilt ut, og den selvglattende, innovative konsistensen skal friske opp huden og gjøre tretthetstegn mindre synlige, samt gi ny glød.

Dette høres ganske fantastisk, men virker den virkelig? 

Jeg har nå testet denne nattkremen i fire uker, og jeg er faktisk veldig imponert over Garniers Miracle Cream. Jeg var skeptisk i starten, men tenkte at jeg skulle gi den et forsøk. Konsistensen på denne kremen er veldig unik, nærmest gelé-lignende. Den kombiner kraften i en ansiktsmaske med lettheten i en krem. Kremen smelter raskt inn i huden og gir en kjølende, behagelig effekt. Huden blir gjennomfuktet, uten å kjennes oljete – noe jeg virkelig setter pris på. Da jeg våknet opp neste morgen var huden silkemyk og optimalt fuktet. Jeg kan ikke si så mye om den anti-aldrende effekten da jeg ikke har rynker, men moren min har også testet den ut og hun er veldig fornøyd med nattkremen! Faktisk har jeg merket at huden hennes stråler ekstra mye etter at hun begynte med Miracle Sleeping Cream.

 Nøkkelingrediensen i kremen er LHA, som bekjemper bakterier som fører til urenheter i tillegg til å gi glød til huden. Med andre ord – perfekt til alle som sliter med uren hud.

Jeg kommer til å fortsette å bruke denne nattkremen fremover. Hver morgen våkner jeg med glød i huden, noe som gir en veldig god start på dagen. Miracle Sleeping Cream har i tillegg en veldig overkommelig pris til snaue hundrelappen!

Karakter:💄💄💄💄💄

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s