Nail Polish Review: Essie A-List

DSC00747


An award-winning classic creamy red.


En ny rødfarge fra Essie har fått pryde neglene den siste uken. Essie A-List er en neglelakk som gir deg klassiske røde negler som tatt rett ut fra tv-serien Mad Men. Dette er en veldig flatterende neglelakk med blå undertoner som vil kle de fleste hudtoner. DSC00783A-list har en gelé-lignende konsistens som gir et veldig skinnende og glansfullt resultat. Jeg brukte tre lag og lakken holdt nøyaktig én hel uke uten å flasse! Ganske utrolig spør du meg. Jeg blir stadig imponert over kvaliteten til Essie-neglelakkene.DSC00770A-list er en dyp rød neglelakk som ser både sofistikert og eksklusiv ut. Denne kan man bruke året rundt. Den sterke, dype rødfargen gjør seg imidlertid ekstra fint om høsten. Selv om jeg er svært begeistret over denne neglelakken, sverger jeg fortsatt til Essie Russian Roulette som den perfekte rødfargen.

Karakter: 💄💄💄💄💄

One thought on “Nail Polish Review: Essie A-List

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s