Hudpleie på nett

Woman applying skin cream to her face.


The best cosmetic is great looking skin.


Sminke og kosmetikk kan gjøre underverker, men i bunn og grunn er det viktigste skjønnhetstrikset god daglig pleie av huden. Man kan bruke de beste sminkeproduktene, men lite hjelper dèt dersom huden ikke får godt stell. Din daglige pleie av huden danner tross alt grunnlaget for en sunn og glødende hud.

Ettersom jeg lenge har slitt med uren hud har jeg eksperimentert mye med hupleie de siste årene. Jeg kan konkludere med at hudpleie virkelig er vært å bruke tid og penger på. Min daglige hudpleie består av rens hver morgen og kveld, serum, samt en god fuktighetskrem med solfaktor. Tre ganger i uken peeler jeg huden før jeg legger en næringsrik fuktighetsmaske.

Hudpleie kan dessverre være veldig dyrt, så derfor handler jeg det meste på nett der prisene er mye lavere. Mine to favoritt-nettbutikker er Blush og Feel Unique.

Her er et knippe av mine favorittprodukter fra de to nettbutikkene.

1


1. Blush  Blush er en nettbutikk som tilbyr et vidt spekter av skjønnhetsprodukter. Siden nettbutikken er norsk trenger man ikke å tenke på tollgrensen på 350 kroner. I 2014 ble faktisk Blush kåret til årets butikk for kategorien skjønnhet, livstil og helse. Kundene tilbys gratis frakt og en leveringsgaranti på 1-3 virkedager. Et tips er å benytte seg av Rabble sine online rabattkoder, som alltid har gode kampanjer og tilbudskuponger hos Blush. Hent rabattkoder hos Blush her

  • Matis Réponse Pureté Purifying Gel – For alle med fet og uren hud er dette er essensielt produkt! En frisk og silkemyk gelékrem som renser i dybden og tilfører fuktighet. Resultatet er en mindre glinsende hud samt reduserte porer.
  • MD Formulations Face & Body Scrub – Jeg kan ikke skryte nok av dette produktet! Hver gang jeg peeler ansiktet MD Formulations Face & Body Scrub får jeg silkemyk hud og en mye forbedret hudtekstur. Gamle hudceller blir effektivt fjernet og huden blir helt som ny! Denne skrubben er veldig drøy og er definitivt verdt pengene.

2


2. Feel Unique

Hos Feel Unique har jeg vært fast kunde i åresvis, og det er virkelig en topp nettbutikk med rask levering. Feel Unique er en engelsk nettbutikk med et imponerende sortement som tilfredsstiller enhver beauty junky, inkludert meg selv. Vær obs på at moms og toll kommer i tillegg på alle kjøp over 350 kroner!

Hos Feel Unique handler jeg for det meste produkter fra Decléor og La Roche-Posay. Sistnevnte er en storfavoritt hva hudpleie angår. Jeg har tidligere skrevet et innlegg om La Roche-Posay her. La Roche-Posay anbefales av over 25 000 dermatologer.

For gode tilbud og kampanjer, hent Rabbles online rabattkoder hos Feel Unique her.  

  • La Roche-Posay Hydraphase Intense Mask – En fuktighetsmaske som jeg også bruker som nattkrem. Masken gir et dyptgående termalsk bad til huden. Resultatet er en gjennomfuktet, myk og spenstig hud.
  • La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluide – Gir intensiv og langvarig pleie mot ubehag som følge av allergi og intolerant hud. 0 % konserveringsmidler, parabener, parfyme, alkohol, fargestoffer eller lanolin.
  • La Roche-Posay Effaclar Duo + – En fuktighetsgivende, frisk gelékrem med langvarig mattende effekt. Komplett krem som reduserer vanskelige urenheter, som for eksempel kviser, og renser talgtilstoppede porer. Dette produktet er jeg helt avhengig av! La Roche-Posay Hydraphase UV Intense Legere – Fuktighetkrem som inneholder solfakter 15. Gir øyeblikkelig, intensiv og varig fuktighetspleie. Kremen er lett og delikat.

Innlegg i samarbeid med rabble.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s