Luxury B&B: Five Pilmour Place

DSC00458Da jeg var i St Andrews i påsken var jeg så heldig å få bo på Five Pilmour Place; et gjestehus i luksusklasse med perfekt beliggenhet. Selv om det i realiteten er et B&B, føltes det mest som å bo på et boutique-hotell.
DSC00529

Rommet var veldig gjennomført innredet i lillatoner med et friskt innslag av lime. En litt spesiell kombinasjon, men resultatet var faktisk veldig fint! Lilla er en farge som egner seg veldig godt til interiør. DSC00454Badet var sjeldent lekkert og var en opplevelse i seg selv. Både regndusj og badekar med ørneklør stod til disposisjon. I tillegg fikk jeg nyte luksusen av myke, kvalitetshåndklær, badekåpe i bomull og designer-toalettartikler.DSC00455

DSC00459

Et lite utvalg av forskjellige typer badeskum stod klart i hyllen.DSC00452DSC00470En solid frokost er en selvfølge på B&B og Five Pilmour Place skuffet ikke. Frokostrommet var både utsyrt med en buffet der man kunne forsyne seg med frokostblanding, frisk frukt og yoghurt, samt en à la carte-meny der man kunne velge mellom et utvalg av varme retter. Menyen inneholdt alt fra «Full English» – det vil si den typiske engelske froksten med egg, bacon, pølse, blodpudding, sjampignong og tomat – til litt lettere retter som klassisk, skotsk havregrøt. Jeg valgte det siste og det var fantastisk godt. Den ble fortært med honning og friske bær, noe som sendte smaksløkene mine rett til himmels.

Det morsomte med å reise og bo på hotell er å få ny inspirasjon som kan være med hjem til dagliglivet. Jeg ble iallefall veldig inspirert av det fantastiske badet og den gode frokosten på Five Pilmour Place.

Av alle B&B jeg har bodd på i St Andrews utpeker Five Pilmour Place som det desidert beste. Her er flere bilder fra gjestehuset.

Karakter: 🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s