Påsketur til Saint Andrews

DSC00468Siste del av påskeferien ble brukt til å frakte hjem det resterende flyttelasset mitt i Saint Andrews. De siste årene har jeg nemlig studert på University of St Andrews i den lille skotske kystbyen. Fire fullastede kofferter var det som skulle til for å pakke alle tingene mine.  DSC00469Våren var i full blomst i St Andrews.
DSC00482DSC00484Daffodils! Høres mye finere ut enn påskeliljer på norsk..DSC00550DSC00491Mamma var min gode hjelper ❤ DSC00479DSC00494Oppdrag hjemflytting er herved utført! Nå er Saint Andrews et tilbakelagt kapittel.

One thought on “Påsketur til Saint Andrews

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s