Nail Polish Review: Essie Watermelon

DSC00291Essie Watermelon er en forfriskende, rød-rosa neglelakk. På Essie sin nettside er negelakken beskrevet som «flirty & chic», noe jeg kan si meg enig i.DSC00294For et dekkende resultat brukte jeg to lag, men med ett tykt lag blir nok resultatet like bra. Formulaen til Watermelon er litt mer flytende enn Russian Roulette.DSC00301Som bildet viser går fargen mer mot rød enn mot rosa. Watermelon gir et perfekt resultat helt uten bobler og med en glossy finish. Resultatet er faktisk så glossy at overlakk er overflødig.

DSC00319Jeg syns det er fint å farge neglene etter sesongen, og om sommeren foretrekker jeg forfriskende rosa-nyanser istedenfor den klassiske røde. Derfor kommer Watermelon til å erstatte min elskede Russian Roulette i sommermånedene fremover.

Terningkast:💄💄💄💄💄

One thought on “Nail Polish Review: Essie Watermelon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s