The art of mixing affordable and luxury items

Gold earrings add a touch of glamour

Det er en kunst å blande dyrt og billig på en vellykket måte. Selv om den store prisforsjellen kan være avskrekkende, er det ingenting i veien å bruke en budsjettkjole sammen en eksklusiv veske eller et par lekre designersko. Faktisk så syns jeg ensemblet blir enda finere på denne måten! Som bildet over illustrerer, kan en enkel kjole og kardigan fra H&M spille hovedrollen. Takket være eksklusivt tilbehør blir antrekket tilført luksus og glamour. Det er detaljene som skaper antrekket.

Bare se på stilikoner som Olivia Palermo og Hertuginne Kate, som begge mikser klesplagg fra Zara, Topshop og Asos med det dyrere og mer eksklusive. Dette gjør de med glans, og det kan du òg!

Regler for å mikse dyrt og billig  

1. Invester i det klassiske 

Når du først skal bruke en stor andel av shoppingbudsjettet på en enkelt vare, invester i noe som er klassisk og som varer flere sesonger. Ikke velg it-vesker som du kun vil ha glede av én sesong.

2. Kjøp trender billig 

Ikke bruk mye penger på trender. Trender kommer og går hver eneste sesong. Vær en fornuftig shopper og kjøp heller de trendy sesongvarene på de rimeligere kjedebutikkene.

3. Hold deg til signaturstilen din

Ingen kjenner din egen stil like godt som deg selv. Uansett om du slår ut håret og kjøper en rådyr desingerveske eller om du holder deg innenfor budsjettet, bruk pengene dine på klær som du vet passer til din fasong og din signaturstil. Vi er alle forskjellige, og ikke alle trender er ment til å passe alle kvinner. 

4. Ikke vær flau over budsjettet ditt

Det er ikke prisen på antrekket som er avgjørende, men hvordan det hele er satt sammen. Vær spesielt nøye med detaljene og pass på å fremheve dine beste attributter. Bær antrekket med stil og selvtillit og du vil se ut som en million dollar!

3 thoughts on “The art of mixing affordable and luxury items

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s