Snurr film: The Second Best Exotic Marigold Hotel

HOUSE

secondbestexoticmarigoldhotel-poster

The Second Best Exotic Marigold Hotel er en stjernespekket og fargerik feelgood-film som garantert vil få publikum til å trekke på smilebåndet. Maggie Smith, Judy Smith, Bill Nighy og selveste Richard Gere spiller side om side i oppfølgeren om det sjarmerende pensjonisthotellet i India. Filmen bærer tydelig preg over å være en oppfølger, for det er lenger mellom morsomhetene enn i den første filmen. Likevel reddes filmen av det fantastiske skuespillergalleriet. 

Maggie Smith briljerer som alltid i en rolle tilnærmet lik Lady Grantham i Downton Abbey. Hun er full av fordommer og britisk arroganse, men publikum får likevel se et snev av hennes sårbare side. Bill Nighy underholder på eksemplarisk vis som en stammende og stotrende turguide. Han er håpløst forelsket i Evelyn (Judi Dench) og kjærlighetshistorien mellom de to er et gjennomgående tema i filmen. Richard Gere tilfører filmen et nytt element, men falmer litt i sin rolle. Den energiske og entusiatiske hotellinnehaveren, spilt av Dev Patel, er en fargeklatt av en karakter. Han er morsom og fornøyelig å se på, men den overdrevne indiske aksenten er litt sjenerende i lengden.

The Second Best Exotic Marigold Hotel er en underholdende og sjarmerende film som byr på britisk humor blandet med indisk musikk og dans. En film verdt å se takket være gullrekken av de flotte, godt modne skuespillerne.

Terningkast:🎥🎥🎥🎥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s