Nail Polish Review: Essie Russian Roulette

DSC00187

Essie Russian Roulette er en klassisk, fargesterk rød neglelakk med lette undertoner av orange. Av alle røde neglelakker jeg har prøvd, er dette min absolutte favoritt.
DSC00197Russian Roulette gir meg assosiasjoner til 1950-tallets pin-up modeller. Dette er den perfekte nyansen av rød, som er kledelig til alle. Med denne lakken på neglene vil man garantert vekke oppsikt.
DSC00195Påføringen er veldig presis og enkel, og penselen er ikke for bred slik at det kommer neglelakk utenfor kanten. Jeg pleier å legge minst to lag for å få langvarig hold. Konsistensen er kremete og akkurat passe tykk. Med to lag neglelakk varer denne i én hel uke uten å flasse! Jeg er meget imponert over kvaliteten til Essie neglelakkene. Ingen andre neglelakker jeg har prøvd kan sammenlignes med Essie. Prisen ligger på rundt hundrelappen; en pris verdt å betale for denne vidunder-neglelakken.

DSC00200Russian Roulette har vært en storfavoritt flere år, og jeg blir aldri lei. Dette er min signatur-neglelakk og jeg har alltid en ekstra flaske på lur i tilfelle jeg skulle gå tom. Neglene blir skinnende røde og oser av klassisk eleganse.

Kort oppsummert: Både farge, påføring, holdbarhet og pris får toppkarakter!

Terningkast: 💄💄💄💄💄💄

5 thoughts on “Nail Polish Review: Essie Russian Roulette

    1. Hei Alina 🙂 Denne neglelakken kan varmt anbefales! Jeg er ikke sponset på noen som helst måte og alle produkter jeg skriver om på denne bloggen står jeg helt og holdent bak 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s