Beauty Buys: Save or Splurge?

En eminent blanding av dyrt og billig er nøkkelen til et luksuriøst liv på budsjett. For å få det beste fra to verdener pleier jeg alltid å mikse det eksklusive med det upretensiøse. Skjønnhetsprodukter er intet unntak.

I denne kategorien er det er faktisk ikke slik at dyrt alltid er best. Noen ganger kan rimelige produkter være vel så gode. Som student er jeg opptatt av å finne rimelige produkter som likevel gir den lille ekstra følelsen av luksus. 

Av rimelige produkter med høy kvalitet kan jeg anbefale følgende:

Save

 • Dove Body Wash: En dusjsåpe med fyldig kremkonsistens og som dufter mildt og friskt.  Huden kjennes umiddelbart mykere og glattere etter bruk.
 • Dove Silky Nourishment: En lekker body lotion på krukke tilsatt ren silke! Huden blir rett og slett silkemyk. Konsistensen er fyldig, men trekker likevel raskt inn. Body lotion på krukke gjør påføringen mye enklere og forhindrer sløsing. Den karakteristiske doveduften gir et snev av luksus i hverdagen.
 • Gliss shampoo: Hårproduktene til Sschwarzkopf er jeg veldig fornøyd med. For tiden bruker jeg Gliss Ultimate Oil Elixir. Den gjør akkurat det en shampoo skal. Håret mitt blir rent og fløyelsmykt. Billig og bra!
 • Essie neglelakk: Jeg tør ikke å tenke på hvor mye penger jeg har spandert på Chanel-neglelakker opp igjennom årene. Det er det slutt på nå! Essies neglelakker kan ikke sammenlignes med Chanel. Til under halvparten av prisen får man en neglelakk som sitter i vel én uke uten å flasse. Penselen gir presis påføring, neglelakken tørker raskt og finnes i farger som passer enhver anledning. Min favoritt er Russian Roulette; en nydelig, klassisk rødfarge.
 • Simple Cleansing Wipes: Det kjedeligste jeg vet er å fjerne sminke. Disse renseserviettene gjør jobben raskt og rimelig. Dessuten er de veldig praktiske å ha med på reise.
 • Garnier Micellar Cleansing Water: Et mirakel! Fjerner alt av øyesminke, både mascara, flytende og vannfast eyeliner på et blunk.

Ved å ha noen faste produkter av den rimiligere sorten har jeg rom til å bruke litt mer penger på hudpleie. Visse produkter er jeg villig til å investere i, spesielt ansiktsprodukter som trekker inn i huden samt håndkrem og deoderant.

 • Splurge...Decléor Aroma Cleanse: Et renseprodukt som blir forvandlet til det deiligste skum når det kommer i kontakt med vann. Decléor er helt overlegen på hudpleie. Den dufter helt himmelsk og gir den ultimate luksusfølelsen.
 • Decléor Hydra Floral Multi Protection Cream: En dyr og eksklusiv fuktighetskrem. Bader huden i fransk førsteklasses fuktighet.
 • Babor Skinovage Purifying Mask: Denne rensemasken gjør underverker for uren og acneutsatt hud. Gir intens pleie og en dypt renset hud.
 • Clarins Crème Jeunesse des Mains: Ingen over, ingen ved siden av! Jeg får lett tørre og sprukne hender og denne er den eneste som hjelper. Tro meg, jeg har testet mange håndkremer. Håndkremen til Clarins gir silkemyke hender, langvarig fukt og styrker neglene. I tillegg dufter den helt vidunderlig!
 • Helena Rubinstein Nudit Deoderant: Den eneste deoderanten jeg har testet som hverken gir gule flekker på hvitt tøy eller hvite flekker på mørkt tøy. Kort sagt: en enestående deoderant.

2 thoughts on “Beauty Buys: Save or Splurge?

 1. Enig, sparing er kjempeviktig, og et luksuriøst liv på budsjett er langt fra umulig. 🙂 Takk for mange gode tips!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s