French Skin Care Secrets: Avène Hydrance Optimale Moisturizer

Moisuriser with-2Det enkleste og beste tipset for en fin hud er solbeskyttelse. Jeg syns ofte at solkrem etterlater huden fet og oljete, så det er ikke noe jeg liker å bruke over min daglige fuktighetskrem. Jeg har derfor testet ut Avène Hydrance Optimale UV 20, en lett fuktighetskrem som både beskytter mot UVA- og UVB-stråler. Kremen gir optimal og langvarig fukt samtidig som at den har en lett mattende effekt.

Jeg er veldig fornøyd med dette produktet, ikke overraskende ettersom Avène lenge har vært en av mine favoritter. Til min store glede blir huden hverken fet eller oljete. Ansiktskremen smelter inn i huden og absorberes raskt. Resultatet er en silkemyk og perfekt hydrert hud. Et stort pluss er selvsagt at kremen har solfaktor 20, som bekjemper tidlig aldring av huden. Nå som vi går påskesolen i møte er det absolutt noe å tenke på.

Når i tillegg kremen dufter godt og koster den nette sum av 245 kr, er det ikke annet å si enn bravo!

Terningkast:💄💄💄💄💄💄

Avène er et fransk hudpleiemerke som føres på de fleste apotek. 

2 thoughts on “French Skin Care Secrets: Avène Hydrance Optimale Moisturizer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s