Hotelltips: Hotel de Paris Sanremo

IMG_7745For den ultimate ferieopplevelsen er valg av hotell svært viktig. Hotellet er tross alt hjemmet ditt under ferien. Jeg bruker derfor alltid god tid på å finne det perfekte hotell, som tilfredstiller alle mine krav til både innredning, beliggenhet og fasiliteter. Et viktig krav er for eksempel vannkoker på rommet slik at jeg kan lage te når jeg måtte ønske. Hotell av den litt unike sorten verdsetter jeg høyt. Hotel de Paris, hotellet jeg bodde på i Sanremo, faller definitivt i den kategorien. 

IMG_7692

Hotel de Paris er et firestjerners luksushotell i lekker art nouveau-stil som ligger gunstig til midt i sentrum av Sanremo. Fra rommet kan man nyte utsikten over Liguriahavet og stranden er helt innenfor gåavstand, så vel som alle de største attraksjonene i byen.Skjermbilde 2015-03-16 kl. 20.57.45 Skjermbilde 2015-03-16 kl. 20.59.35

Rommene er lyse, romslige og elegant innredet. Jeg følte at jeg plutselig befant meg i en Agatha Christie-roman. Vannkoker og badekåper inngår selvsagt i romfasilitetene. 
Skjermbilde 2015-03-16 kl. 21.00.38

Skjermbilde 2015-03-16 kl. 21.00.23Høydepunktet var uten tvil den imponerende frokostsalen, der frokosten ble inntatt med stil hver morgen. Med en utsikt bestående av palmetrær og azurblått hav er man garantert en god start på dagen. Frokostbufféen var innholdsrik med alt man kunne ønske. Jeg glemmer aldri den fantastisk gode eggerøren eller den saftige, friske ananasen.

Skjermbilde 2015-03-16 kl. 20.57.24Hotel de Paris gir en hotellopplevelse av de sjeldne og kan trygt anbefales dersom man reiser langs den italienske rivieraen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s