Beauty Secrets: Maquillage de jour

Add subtitle text-3


The best thing is to look natural, but it takes makeup to look natural.

– Calvin Klein


Enhver kvinne burde ha sin faste hverdagssminke-rutine. Den skal være enkel og naturell, samt fremheve dine beste trekk. Den daglige sminkerutinen må inkludere gode produkter som man stoler på. Etterhvert som årstidene skifter kan man selvsagt supplere med andre produkter, men basen er stort sett lik. Sminke kan virkelig utrette mirakler, og det er ikke mye som skal til for å styrke selvfølelsen. Noen stikkord er en god concealer, pudder som matcher ansiktstonen og sist, men ikke minst, leppestift. Etter mye prøving har jeg endelig funnet mine go-to produkter for å skape en naturell hverdagssminke.

  • Estée Lauder Double Wear Concealer – Denne concealeren er gull! Jeg har prøvd utallige concealere og dette er den jeg alltid går tilbake til. Den har en dekkevne som skyver de andre concealerne av banen – virkelig helt unik! I tillegg har den solfaktor 10, som er nok et pluss.
  • Max Factor Facefinity Compact Foundation  Kompaktpudderet til Max Factor har jeg brukt i åresvis. Den matter huden samtidig som den gir god fukt. Solfaktor 15 hjelper med å beskytte huden mot solen og motvirker aldring. Dekkevnen er veldig god, og holder hele dagen. Hvis man skulle trenge å påføre mer utover dagen, er innpakningen veldig praktisk da den inneholder et stort speil. Gull-etuiet gjør seg også fint i vesken. Facefinity Compact Foundation er et veldig godt produkt samtidig som den en fornuftig priset. En storfavoritt i sminkepungen!
  • H&M Eyebrow Fix – Øyenbrynsgeléen til H&M er faktisk overraskende god. Den fikserer øyenbrynene og varer dagen ut.
  • Diorshow Liner Waterproof – Diors eyeliner sitter som et skudd hele dagen. Den tåler vær og vind (like fin selv under skotske storm-forhold!) Denne kan jeg love deg ikke smitter av!
  • Rimmel Exaggerate Liquid Eye Liner – Flytende eyeliner som er både rimelig og av høy kvalitet. Påføringen er veldig enkel og på under to minutter har man de fineste dådyrøynene.
  • Max Factor False Lash Effect Mascara  Denne mascaraen har vært min faste følgesvenn i 5 år! Max Factor mener alvor med navnet «False Lash Effect» for denne gir virkelig lange og førførende vipper.
  • Chanel Rouge Coco Shine 54 Boy  –  Leppestift og lipgloss i ett og samme produkt; perfekt til hverdags! Fargen er en nydelig rosafarge som alltid er kledelig. Chanel kan sine leppestifter.
  • Nars Orgasm Blush  – Med rette en av verdens mest solgte blusher. Fargen er en dus ferskenrosa med litt shimmer. Den gir en frisk og gyllen glød og passer hele året, både til vinterblek og solbrun hud.

2 thoughts on “Beauty Secrets: Maquillage de jour

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s