Snurr film: Kingsman – The Secret Service

HOUSE-2timthumb

Denne helgen så jeg Kingsman: The Secret Service – en spionfilm med Colin Firth i hovedrollen. Filmen er basert på en tegneserie av Mark Miller og Dave Gibbons, og tegneseriens absurditet skinner godt igjennom på filmlerretet. Kingsman: The Secret Service inneholder alt man kan ønske av en god gammel spionfilm: en farlig skurk som truer verden, hemmelige agenter utstyrt med spiongadgets, samt en solid dose fart og spenning. Spiongadgetsene inkluderer en penn som sjuler dødelig gift og en lighter som faktisk er en granat! Med andre ord; en klassisk hemmelig agent-film.

Colin Firth spiller den elegante agenten Harry Hart, og er en del av den svært så hemmelige og inkognito etterretningstjenesten Kingsman. Arbeiderklassegutten Eggsy, som er den rake motsetningen av Harry Hart, blir mot alle odds rekruttert til tjenesten. Han må gjennom en hard og lang opplæringsprosess for å vise at han er Kingsman verdig. Samtidig trues verden av den besynderlige skurken Valentine, glimrende potrettert av Samuel L. Jackson. Harry, såvel som Eggsy, har derfor en ny og krevende sak i vente..

Kingsman: The Secret Service fremstår på mange måter som en komisk og helt absurd film, noe som gjør de voldelige action-scenene overkommelige å se på. Selv om publikum aner hvordan det vil ende holdes spenningen oppe til siste slutt. Skuespillerprestasjonene er fenomenale! Colin Firth briljerer som den mystiske agenten Harry Hart. Taron Egerton gjør et troverdig og sympatisk portrett av Eggsy. Til alle hundeelskere: det dukker opp en kjempesøt mops i løpet av filmen. Bare mopsen i seg selv gjør at jeg gladelig ser filmen igjen. Kingsman: The Secret Service er en fantastisk underholdende og elegant film. Dette er underholdning av ypperste klasse!

Karakter: 🎥🎥🎥🎥🎥

One thought on “Snurr film: Kingsman – The Secret Service

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s