French Skin Care Secrets

text-4

Franske kvinner er kjente for sin velpleide hud og det finnes et hav av gode franske hudpleieprodukter på markedet. Min favoritt er La Roche Posay fordi produktene er av høy kvalitet, samtidig som at de relativt rimelige. Med andre ord perfekt for de som er på studentbudsjett! La Roche Posay selges på de fleste apotek. Her er mine tre favoritter:

  • La Roche Posay Effaclar Duo + Anti Blemish Cream 

Denne har gjort underverker for huden min! Kremen påføres som et serum morgen og kveld etter rens. La den trekke godt inn før fuktighetskrem påføres. Effaclar Duo + fjerner urenheter, spesielt sorte prikker. Jeg merket stor forskjell da jeg begynte å bruke kremen. Nå er vidunderkremen et fast innslag i min daglige hudpleierutine. Jeg kan simpelthen ikke leve uten!

  • La Roche Posay Hydraphase Intense Masque 

Fuktighetsmasken Hydraphase Intense Masque gir utrolig mye fukt, samtidig som at den er lett og trekker fort inn i huden. Den har en gel-lignende konsistens og etterlater huden fløyelsmyk. Jeg bruker masken også som nattkrem – fungerer utmerket! Det beste er at den lukter så godt og friskt, akkurat som hos en fransk skjønnhetssalong.

  • La Roche Posay Effaclar Foaming Gel

Effaclar Foaming Gel er spesielt egnet for acne-utsatt hud. Den renser i dybden og fjerner overflødig olje. Rensegeléen er helt uten såpe, alkohol og olje og passer derfor fint for alle med sensitiv hud. Det beste med denne rensegeléen er at den ikke etterlater huden stram og tørr etter rens, som så mange andre renseprodukter. Philosophy_-2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s