Hotelltips: Boscolo Budapest

IMG_7202 IMG_7168 IMG_7169 IMG_7174
IMG_7172 IMG_7173 Er det noe jeg elsker så er det å reise. Jeg kan sitte i timesvis og drømme meg bort mens jeg ser på hotell og planlegger neste reisemål. Hotell er en særdeles viktig del av reisen. Ingenting er som å slenge seg i en deilig hotellseng etter en lang dag med shopping og sightseeing. Da jeg var i Budapest i april bodde jeg på det mest luksuriøse hotellet jeg har sett i mitt liv: Boscolo Autograph Collection. Rommene var gigantiske – enda vi kun hadde standardrom. IMG_7212 IMG_2733Hotellet er mest kjent for kaféen sin, New York Café, som er en stor turistattraksjon i Budapest. Spisesalen ser ut som å komme rett fra Versailles og er en konge verdig. IMG_2689 IMG_2691IMG_7305 IMG_7299 IMG_2692 Vi spiste à la carte-frokost på hotellet hver dag og det var overraskende rimelig. Jeg bestilte det samme hver dag: eggerøre med stekt champignon som ble servert med en grønn salat og fersk baguette. Det var så fantasktisk godt! Her snakker vi ikke pulver-eggerøre som man får på så mange hotell, men ordentlig eggerøre av ekte egg. Jeg kan på det varmeste anbefale Boscolo hotell! Servicen var helt upåklagelig og det er en god og avslappet atmosfære på hotellet. Her kan man virkelig nyte Budapest i de mest lukseriøse omgivelsene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s